MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Als ondernemer met mogelijkheden is het een must om iets ‘terug te doen’ voor de samenleving, vindt Wim Borst. Onder andere daarom biedt Boreco stageplekken aan scholieren. Aankomend technici kunnen bij Boreco als leerbedrijf rekenen op een veelzijdige werk-/studieplek. Veel van de scholieren en studenten uit het verleden vonden inmiddels een vaste baan bij Boreco. Dat bewijst hoe waardevol de samenwerking was.

Heb je een opleiding gedaan met raakvlakken binnen de metaalsector en heeft ons bedrijf je interesse gewekt? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Stuur dan een reactie via het contactformulier en dan nemen wij contact met je op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Vanuit diezelfde visie ondersteunt Boreco Speelgoedbank De Meern Het Speelkwartier. Een aantal ruimtes in het bedrijfspand staat kosteloos ter beschikking van de speelgoedbank. Daarnaast faciliteert Boreco de stichting met hand- en spandiensten en donaties. ,,Elk kind heeft recht om te spelen,’’ zegt Jolanda Borst (oprichtster van de Speelgoedbank). ,,Spelen helpt kinderen om zich te ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen. Via de speelgoedbank dragen wij ons steentje daaraan bij’’.

Lees [hier] meer over de Speelgoedbank!